۵ پاسخ

اره عزیزم حالا که خودتون شیرتون کمه.
حتما شیر خشک کمکی براش بگیرین
خوبه و چون چربه سنگینه شبا قبل از خواب بهش بدین.
سنگین میشه و میخوابه..گاهی بیدار شدن نصفه شباشون و شیر خواستنشون به این علته که سینه تو دهنشون باشه حس ارامش و امنیت بهشون میده که کنارشون هستین.
اما در مورد مارکش بهترع از پزشکش مشورت بگیری عزیزم..من دکترش هیپ تجویز کرده ارگانیکه و طی دو هفته بعد از اینکه درش و باز میکنی باید مصرف بشه..قیمتش ۲۰۰ تومنه..
اما sma هم یک مدت تجویز کرد اینم خوبه قیمتش ۴۰ تومنه..دوتاش عالی ان به لحاظ کیفیت و استاندارد ...

خودت رازیانه هر روز دم کن بخور شیرت زیاد میشه
هر روز هم بادام درختی ۱۴عدد حسابی بجوید و بخورید

مولتی ویتامین زینک دار بدین یه مدت شاید موثر باشه.شیر خشک هم من بیومیل و بیومیل پلاس دادم به نظرم خوب وزن گرفت دخترم.

شیر گاوم میتونی اخر شب بدی. شیر خشک من گیگوز میدم. ولی شیرخشک نان فک کنم چاق میکنه

خوب داره قد میکشه، من شنیدم بچه ای که قد بکشه لاغر میشه