۹ پاسخ

بستنیم خوبه دوتا

ابمیوه انبه بخور یا ابمیوه انگور دوتا بخور

دکترت گفت بخور ولی همراه داشته باش

شما برو سونو آب و یه چیز شیرین ببر اگه نیاز باشه دکتر میگه برو آب بخور یا اگه بچه بد مونده باشه میگه یچیز شیرین بخور که تکون بخوره برای غربالگری اول این اتفاق برای من افتاد ولی غربالگری دوم نیاز نشد بچه خوب مونده بود

من ک رفتم اصلا چیز شیرین هم نخوردم اگه دوس دارین میتونی یه شربت خونگی خودت درست کنی ببری همراهت باشه

قبل رفتنتون آب‌میوه شیرین بخورید یک دونه هم همراه داشته باشید که اونجا میل کنید کافیه

یه آبمیوه شیرین همراه خودت ببر البته واسه سونو.میگه ابمیوه رو بخور بعدش برو کامل مثانه رو تخلیه کن و بیا واسه سونو.عربالگری هم ک ازمایشه خونه ونیاز به ناشتایی نداره

آبمیوه آره دکتر خودش به من گفت

یک آبمیوه شیرین همرات باشه
یک ربع قبل بری داخل اتاق سونو بخوری خوبه