۷ پاسخ

سلام من صورتش میشورم ولی زیر گردنش پاک میکنم

زیاد خوب نیست در مواقع خاصو اضطراری استفاده کن چون تووش اسانسو عطر داره

بهتره با پنبه و آب ولرم تمیز کنی عزیزم دستمال مرطوب به مرور جدا از حساسیت خشکی پوست میاره

من موقع واکسن بادستمال مرطوب بی بواستفاده کردم بازحساسیت نشون داددون قرمززد.دیگه استفاده نمیکنم.

دستمال مرطوب مخصوص کودکان اره اما بقیه ی دستمال مرطوب هاخوب نی

آره منم دخترم نزدیک 2ماهشه همیشه با دستمال مرطوب صورتش تمیز میکنم خدارشکر مشکلی هم پیش نیومده

دکتر به من گف اشکال نداره زیر بغلاشو زیر گردنشو با پشت گوشاش پاک کنم اخه عرق سوز میشه