۴ پاسخ

سلام عزیزم کتاب ریحانه بهشتی رو بگیر بخون و طبق اون کتاب و دعاهایی ک گفته پیش برو خیلی کتاب خوبیه، ب صالح شدن بچه کمک میکنه، اون کتابو ک بخونی وقتتو میذاری واسه کارایی ک گفته انجام بدین دیگه خود ب خود سراغ گوشی نمیای

سلام عزیزم ،،،برا نی نی تون قران بخونید،،چله بردارید،،مثلا چله زیارت عاشورا یا توسل یا هر دعایی،،،کتاب ریحانه بهشتی خیلی خوبه اونم بخونید حتما

کتاب ریحانه بهشتی عمل هایی داره که ماه به ماه میتونی پیش بری مثلا میگه برای ماه اول نمازات رو اول وقت بخون و........

من قرآن ودعا و کتاب تربیت فرزند میخونم