۷ پاسخ

غذاهای که نباید خوردش

لبنیات گاو نخور گوسفندی اشکال نداره
حبوبات خیس شده و پخته شده از قبل که نفخش گرفته شده باشه میتونی بخوری
بعضی میوه ها و سبزی ها نفخ نداره تو نت بزن
پودر گالاکتومید بگیر استفاده کن
ابمیوه و کمپوت میوه اشکال نداره نفخ نداره
من اینا رو از مشاور شیردهی پرسیدم

خرما
اب هویچ
شربت عسل
رازیانه و تخم شنبلیله
غذاهای ابدار
بادام خام

واااا من که همه چی میخورم حبوبات خیس میکنم شب قبلش از رو غذا ها عرق نعناع یا زیره میخورم

ابگوشت و سوپ
منم امروز بردمش دکتر گفت پرتغال.نارنگی.انار.حبوبات نخور
بببن بعد هر وعده غذات رازیانه یا عرقش یا دمکردشو بخور

شیر افزا بخر استفاده کن عزیزم

غذاهای ابکی مثل ابگوشت زیاد بخور البته نخود نریز داخلش اصلا.دکتر به من گفت عرق نعنا و عرق رازیانه و عرق زیره رو به طور یکسال بریزم تو لیوان جوریکه سه تاشون نصف لیوانو پر کنه بقیه لیوانو اب بریزم یا با شکر یا با عسل قاطی کنم بخورم هم واسه شیر خوبه هم واسه دل درد بچه