۴ پاسخ

من الان هر سه جهار ساعت ی بار شیرش میدم

من بعد از ۱ماه که تموم شد دیگه بیدارش نمیکنم و هر وقت بیدار بشه بهش شیر میدم الان هر ۳ ساعت تنظیم شده ...دکترم گفت زیر ۲ساعت و نیم بهش شیر نده البته چون ریفلاکسم داشت ...شب ها بهش کمکی میدم راحتتر میخوابه و خوابش طولانی تر شده اینجوری کم کم عادت میکنه شب ها بیشتر بخوابه

عزیزم هرموقع بچت گشنه هست شیرش بده حتمی که 2ساعت نباید باشه زود به زود شیرش بده اما زیاد نزار مک بزنه که بد عادت بشه

از ده روزگی ب بعد خود بچه شیر بخواد گریه میکنه یا بیدار میشه