۳ پاسخ

سلام منم هماتوم دارم آن شاءالله بااستراحت یا جذب میشه یادفع اصلا نزدیکی نداشته باش استراحت مطلق داشته باش. اصلا چیز سنگین بلند نکن. منم یکشنبه باید برم سونو بدم ببینم چیشده هماتوم. اگ رشد جنین خوب باشه هماتوم کوچیک میشه. شیاف وامپول ک برات نوشته استفاده کن. هروز آب انار شیرین بخور هرروزهفت قاشق رب انار شیرین بخور. آب سیب وعسل چند قطره آبلیموی تازه طبیعی بخور آن شا الله ک بچتو بغل میگیری وسلامتی بدنیا بیاد

سلام عزیزم منم امروز ۷هفته هستم رفتم برای صدای قلب دیدم هماتوم دارم یعنی یه خونریزی کوچیک اطراف جفت بهم شیاف داد گفت استراحت کنی جذب میشه
مال منم۱۱*۴

رو پهلو چپ بخواب ک خونرسانی برا بچه بهتر. میتونی سویق سنجد وسویق جو وگنم هم از طب اسلامی بگیری بخوری عالیه خودشون میگن ک چقد فواید داره سویق سنجد برا استخوان سازی خودت وبچت عالیه کلسیم بودنتون فراهم میکنه