۳ پاسخ

عزیزم کلا شیرینیجات وشوریجات میگن کم استفاده بشه تا مبتلا به دیابت یا فشار بارداری خدایی نکرده نشیم

سلام، هرچه قدر متعادل‌تر بهتر، یهو کلی چیز شیرین خوب نیست چون شوکه واسه بدن، آهسته و پیوسته، از هفته‌ی ۱۵ به بعد آروم خوردن هر ماده‌ی غذایی خیلی مهمه چون وقتی آروم خورده بشه جنین هم مزه‌ها رو حس می‌کنه و با طعم‌ها آشنا میشه، تو بدغذا نشدنش اثر داره.

اصلا دیابت ربطی به اضافه وزن نداره نخوری بهتره