۳ پاسخ

جغجغه های رنگی میدم دستش دوست داره دستشونم قوی میشه آویز موزیکال بالای تختشم دوست داره از این اسباب بازی موزیکالا که آهنگ داره هم دوست داره

من میزارمش رو پام بخوابه باجغجغه نگاهشو تحریک میکنم یا میدم دستش جغجغه رو که خودش ناخوداگاه دستشو تکون دادنی صداش میاد خوشش میاد
یا دمر میخوابونمش رو یه پارچه تمیز که دهنشو میزنه زمین کثیف نباشه بعد جغجغه براش تکون میدم جلوی صورتش اینطوری تلاش میکنه سرشو بیاره بالا ولی خب باید پیشش باشید که وقتی خسته شد سرشو انداخت برش دارید راه نفسش بسته نشه.خطر ناکه اگه تنها تو اون حالت ولش کنید

از تشک بازی استفاده کن بچه های این سنی خوششون میاد