۳ پاسخ

معمولا مامانایی ک شیر خودشونم میدن از شیرخشک آپتامیل واسه کمکی استفاده میکنن
اگه حساسیت داشته باشه گونه هاش قرمز میشه دونه میزنه و یا توی مدفوعش خون دیده میشه ک دکتر عوض میکنه یه شیرخشک دیگه میده
شما میتونی شیر خودتم بدوشی بذاری واسش

چه کاریه شیر خشک بدی ؟خب بدوش بزار یخچال تا ۴ ساعت میمونه فیریز کنی ۶ روز

اسهال دلدرد یبوست قرمزی دور مقعد از علائم نشاختن و حساسیت به شیر خشکه عزیزم بهتر هم هست دکتر بگن چی بدید