۹ پاسخ

سلام عزیزم نوزاد یماهه باید تادوساعت بیدار کنی بش شیر بدی
دوماهه تا۳ساعت جاداره
ولی ۳ماهه دیگه غذا و خوابو به یه اندازه نیاز داره اشکال نداره
ولی سعی کن نذارین تا اینقد طول بکشه
دختر منم وقتی میخوابه خوابش با اینکه سبکه ولی دوست نداره بیدارش کنم
خوابشو خراب کنم
ولی من شیرشو آماده میکنم
میشینم کنارش هی یواش یواش اسمش صدا میزنم
شعر میخونم
ناز و نوازشش میکنم
بلندش میکنم میذارمش بغلم
و آمادش میکنم برا شیرخوردن
تا۴ ۵ ساعت خوبه ولی بیشتر به نظرم گناه داره

شاید سیره و شیرت چربه که سیر نگهش میداره

خوش به حالت باز دختر من چند بار بیدار میشه شب خوابش هم خیلی سبکه

گرسنش بشه بیدار میشه میخوای با دکترشم مشورت کن

۷ ساعت خیلی زیاده برای شیر نخوردن هر جور شده ۳ ساعت یه بار بیدارش کن

اگر وزن گیریش خوبه و خودش گشنش شه گریه میکنه پا میشه اشکال نداره اذیت نکن بچرو..

وااای دختر منم همینجوره شبا هر کار میکنم شیر نمیخوره

برا من که چنین شرایطی پیش میومد گردن پسرمو لمس میکردم که قلقلکش بیاد و سینه امو بگیره و خیلی اوقات تا یه ربع بیست دقیقه شیر میخورد و سینه امو پس میزد.

نه عیبی نداره گشنش بشه بیدار میشه پسر منم اینطور بود اگ میترسی قندش بیوفته هر چهارساعت پتوشو کنار بزن دست بزن ب پاش یا صورتش اگ تکون ک قندش نیوفتاده یا اگ تو خواب شیرمیخوره میتونی بدون بیدار کردن بگیری بغلت شیرش بدی