۶ پاسخ

سلام عزیزم مشکل دفع پروتیینت حل شد وزن بچت حین تولد چقد بود خواهش میکنم جواب بده منم مشکل شمارو دارم

سلام
اره عزیزم منم مثل شما هستم زود ورمام شروع شد ولی مشکلی نداشتم خداروشکر

از نمک نیست، پیاده روی برم شبش از درد عضلات نمیتونم بخوابم ورمم بیشتر میشه 🤦‍♀️

سلام اره منم همینطوربودم فقط مایعات زیاد بخور وقتی هم دراز میکشی یه بالشت بزار زیرپات من بالشت میزاشتم ورم پاهام کمترمیشد

منم تواین هفته هستم دست وپاهام ورم کرده همه میگن نمک کم بخور پیاده روی کن

عزیزم مایعات زیاد بخور و غداهاتو کم نمک کن