۸ پاسخ

منم زایمان اولم گلاب بروتون اسهال گرفته بودتا۴صب دسشوی بودم مادرم فهمیدرفتیم دکتر ولی دکترنبوددانشجوبودن گفتن ۱هفته بعدوقت داری بعداسهالم قط شد روزبعدش دکتررفتم گفت بچت ۳روزمونده اخرمجبوربه سزشدم

اره از نشانه های زایمانه منم یه هفته الان روزی یبار اسهال میشم ماما همراه ام گفت زایمانت نزدیکه

من دو هفته آخر بارداریم اسهال بودم و دلپیچه داشتم گاهی😖

بله نشانه بارداری هستش میری دسشویی با آب گرم خودتو بشور چون خیلی تو زایمانت تاثیر داره کمر دردم اگه داری برو دکتر چون دختر عمو من اینجوری بود همراه کمر درد که میگه شدید نبود میگرفت ول میکرد ولی خوابم نمیبرد آخر رفت دکتر گفت ۴ سانت باز شدی زود بردنش اتاق زایمان

شاید هنوز دردات شروع نشده
شاید یه چیز خوردی دل و رودت بهم ریخته
نگران نباش فقط مراقب تکونای نینی باش😁

منم قبل دردم بیرون روی داشتم

چه ربطی داره؟ اگه اینجوری باشه ک موقع زایمان اسهال بگیرن زایشگاه داغون میشه
شاید از تغدیت باشه یا دلت سردی کرده باشه

من الان یه هفته هست اسهالم .هی خوب میشم دوباره اسهال میشم 😐