۴ پاسخ

عزیزم ببخشید گویا یه سری خانمها سوالتونو تا آخر نخوندن اصلا از شیر و فراوردههای شیر استفاده نکنید. کمی آرد برنج و کمی آب خوب که لعابدار شد تو ظرفش بریزید کمی که دماش پایین اومد از شیر خودت بریز داخلش که غلظتش زیاد شه و فقط یکم از شیر خودت سفتر همین

عزیزم من امروز بهداشت بودم دخترمنم تازه ازفردا میخوام براش شروع کنم گفت فرنی روبا آرد برنج و شیر پاستوریزه جوشیده شده و شکر مخلوط کنی نباید غلیظ بشه زیاد مثل ماست بشه غلطتش

نه روغن نه نمک نه شکر
با آب
یه نبات کوچولوی سفید

سلام
عزيزم مكي نبات سفيد بنداز و كمي كره يا روغن زيتون بقيه مراحل كه درست بود