۴ پاسخ

پسر من ک کلا چیزی نمیخوره صبحانه و ناهار و شام با خودمون هر چی درست کنم تو بشقاب اونم میریزم خودش با بازی کردن میخوره هر از گاهی هم من میزارم تو دهنش میان وعده هم سیب و موز بعضی وقتا یکم شیر موز میدم بهش خیلی کم ها.. خرما میدم ی روز درمیون هم واس صبحانش تخم بلدرچین اب پز میکنم دوتا میدم میخوره

سلام سه وعده غذا میدم .با در طول روز بیسکویت یا میوه ‌نمیدونم چند قاشق میشه اما چند روزی بدغذا شده هیچی نمیخوره به زور میدم بهش

من که تقریبا غذاها خودمونو میدم البته بعضی غذاها و اینکه با بازی شاید ی هشتا قلشق بخوره ولی وعده های بعدی غذانمیدمش میوه و ... میدمش

بچه من قبلا ۴ وعده میخورد با دوسه تا میان وعده .هر وعده م ۱۵ قاشق ...الان ۴ روزه جوری دهنشو قفل میکنه هیچی بازش نمیکنه