۳ پاسخ

عزیزم فقط شیر خودتو تقویت کن که زیاد بشه ... روزی 4 لیوان آب هویج ... دلستر یک لیتر بدون گاز. ماهیچه. آب قلم تو غذا.. رشته پلو شوید پلو ماکارونی تمام اینا شیر تقویت میکنه خیلی خم خوشحال باش شیر خشک نمیخوره شیر خشک فقط طاهرشون تپل میشه مهم تقویت ایمنی بدن که باشیر مادر امکان پذیر

عزیزم چ بهتر ک شیر خودتو داره میخوره هیچ چیزی از شیر مادر برای بچه بهتر نیست ..شما شیر خودتو تقویت کن چیزایی ک میبینی شیرو زیاد میکنه بخور

شاید سیر میشه ک فقط شیرخودتو میخواد