۵ پاسخ

من هنوز هشت هفتمه چیزی معلوم نیست.

سلام.عزیزم منم تو سونو انومالی گفت یه کیست کوچیک تو مغزش داره.اما گفت رفع میشه تا یک ماه دیگه.تو اندام بچه هم هیچ تاثیری نداره.نیاز با ازمایش و اینها نیست.بهم‌گفت اصلا نگران نباش.

منم دوقلو باردارم یکیشون ی دون ۳ میلیمتری داره ازمایش پیشنهاد داد ازمایش غر بالگریم خوب کلی استرس ب جونم انداختنولی ازمایش ندادم توکلمو کردم ب خدا

سلام، ب منم تو آنو مالی گفتن، اکو هم رفتم چون گفتن تو قلبشم هس،جواب اکو خوب بود بعد 24هفتگی ی سونو رفتم گفتن هردو کیست آب شده

سلام بلع منم بچم کیست داشت دیروز رفتم رفع شد 8 میل بود یک دونه... اره من ازمایش زنتیک دادم و سالم بود ولی اکو قلب جنین ندادم متاسفانه