۷ پاسخ

من هفته سی و یکم و زیاد متوجه حرکات جنین نمیشم

اره پسر منم بعضی روزا خیلی زیادی تکون میخوره

واسه ی من امروز اصلا تکون نخورده .نگرانم 😣

مال من ماشالله خوب تکون میخوره همیشه از صبح زود شروع میکنه من دست میزارم حس میکنمش الهی قربونش برم

بله عزیزم نی نی من زیاد تکون میخوره نمیدونم اصن کی میخابه

مال من یبار شب زیاد تکون میخوره یبار روز خرما اینام بخورم یا ویتامینامو دیگ میشه فوتبالیست.یکم ک گشنه بمونم تکون نمیخوره

ن الان تکوناش کم شده تو هفته ۲۴تا۲۶ خیلی تکون میخورد اصلن نیم ساعت اروم نمیموند ولی الان تکوناش کمتر شده مثلا ۴تا تکون میخوره یه ساعت خوابه اینجوریه