۱۱ پاسخ

من می‌زارم چون پسرم رفلاکس خفیف داشت به توصیه پزشکش باید شیب سی درجه می‌دادیم ،الان هم که خوب شده می‌زارم عادت کرده یه بالشت در حد نوزادی

نه ولی زیر تشک بالشت نازک میزارم تا یکم بلندتر بشه

از روز بالشت فرم دهی سر استفاده کردم

ی بالشت خیلی کوچیک قسمت شونه بچه ام روبالشت باشه ینی بالشت تاوسط کمرش بزاری

من از بالشت استفاده نمبکنم ولی چون رفلاکس داره زیر تشکش رو شیب دادم یه ذره بلند باشه .از بالشت خیلی کوچیک که ارتفاع زیاد نداشته باشه میتونی استفاده کنی اونجوری بدون بالشت هم که خوب نیست .البته باید ببینی بچت چه جوری راحته برای خواب

اره استفاده میکنم

سلام.بله من از همون اول گذاشتم

بله از همون روز اول استفاده میکردم‌

نه عزیزم فک کنم از یک سالگی باید گذاشت

بله،من ازاولشم بالش گذاشتم

آره از روز اول استفاده کردم