۷ پاسخ

وای نه ایطور نیس که فک میکنی منم یه هفته اس زابمان کردم.. همین که بری حموم با آب گرم ولرم حموم کنی سینه تو قشنگ بکشی حتما شیرشون میاد تا سه روز جهار روز فقط آغوزه ..زرده .بعدش شیر عادی میشه

بچه تا مک نزنه شیر توسینه هات نمیفته.خرما .رازیانه .غذای گرم بخور وسینتو زیر اب گرم ماساژ بده

زن شیرده ای کمکت باشه، میتونی شیر خشک هم کنارش بدی، سینه‌ت رو هم دائم بدوش که شیرت ب جریان بیفته، اینا تجربه خودمه

قطره شیر افزا بگیر بخور
سینتو ماساژ بده
وقتی نی نی خیلی گشنشه بده بمکه ک شیرت کم کم بیاد یا یوقتایی با شیر دوش بدوش کم کم میاد چند روز اول همینطوریه
شیر خشک بده ب نی نی با این شیشه ها ک مثل سینه باید بمکن بیاد ک بعد دوباره سینتو بگیره شیر خشک اپتامیل هم سبکه مثل شیر مادره میتونی استفاده کنی

قطره شیرافزا بگیر بخور

طبیعی عزیزم یه چهارروز دیگ شیرت کاملامیاد الان فقط اغوزه ..منم مثل شمابودم بچم دائم گریه میکرد شیرمیخاست منم نداشتم شیرخشک ی کمی بهش دادم

بهش بده بخوره میک بزنه ک بیاد، شما هم چای بخور کاچی بخور چیزای مقوی بخور ک شیرت بیاد