۶ پاسخ

من پسرمو از ۵ماه گذاشتم

سلام هروقت تونست خودش بشینه

بچه ها باهم فرق دارند عزیزم هرلحظه حس کردی میتونی کمی بشینه بزارش نه اینکه کامل بشینه .معمولا از ۵ماه ببعدمیزارن

هیچ وقت نزار هیییییییچ وقت این وسیله به حدی بد و خطرناک که تو چین کلا ممنوعه هم بچه رو‌تنبل میکنه دیر را میفته هم امکان سقوط و خوردن زمین هست پسر منم از روروئک افتاد افتضاح سرش خون مرده شد خدا رحم کرد دیگه نراشتم

من از ۲ماهگی ڱذاشتم
چون دور بچه گرفته س کاملا ایمنه

اگه کالسکه داره بذارین تو کالسکه .من کالسکه بچمو چون کرونا بود بیرون نبردم. گاهی اوقات مثلا میخوام ظرف بشورم میذارمش توش میارمش کنار خودم. البته بازم باید مواظب باشین یه وقت نیوفته.