۸ پاسخ

وقتی هم قراره توی طبیعی بخیه زده شه هم سزارین پس از این بابت فرقی ندارن فقط سزارین ادم بی حس هست نمی فهمه درد بعدش رو هم میشه با پمپ درد شیاف یا مسکن کنترل کرد اما طبیعی کل روز درد میکشی بعدم موقع زایمان تو اون چند مین ادم میمیره و زنده میشه بخیه هم بخوری باز مثل سزارین تا چند روز درگیری داره پس چه کاریه ادم زجر بکشه اخه

من طبیعی هم اینکه زایمان اولم طبیعی بود هم اینکه خیلی خوب بود هیچ عوارضی هم بعدش نداشتم جفت زایماناهم درد خودشو داره.ولی طبیعی راحتتره البته واسه من که اینطور بودشکمم زشت نشد واژممم ازقبل تنگ تر شد

من که فقط میگم سزارین. زایمان طبیعی مال نسل ما و این سبک زندگی ماشینی نیست. اعصابها همه داغون. بدنها ضعیف. بخیه هایش هم که کمتر از سزارین نیست. من اصلا به طبیعی فکر هم نمی کنم

من صددرصد با طبیعی موافقم چون سزارین در حد عمله و مدت ها مشکل داره آدم ولی طبیعی جوریه که خداوند راهشو قرار داده به علاوه پزشک اطفال میگفت تو زایمان طبیعی یک فشار هایی به بچه میاد که براش خوبه ضریب هوشی یه کودکی که طبیعی دنیا اومده ۸درجه بالاتر از یک کودک سزارینی هست به طور متوسط (تو یه آزمایش گسترده اعلام کرده بودن)

تورو خدا ب طبیعی فکر نکنید من طبیعی زایمان کردم ۸ روز پیش درد وحشتناک داره موقع درد هی باید معاینه کنن هی باید زور زد بعدشم ک ماشالا کلی باید بخیه خورد من از درد بخیه هام نمیتونم ب بچم شیر بدم

عزیز دلم من سزارین بودم اما فقط فردای سزارینم درد داشتم خیلی خوب بود .. ولی خب بدن تا بدن درد میکنه

من سزارین انتخاب میکنم یکی اینکه ازطبیعی میترسم وآسم ک دارم نفس کم میارم توطبیعی

عزیزم به نظرمن سزارین بهتره بدن با بدن فرق داره هااا نمیخوام بترسونمت ولی براپسراولم۳شب دردکشیدم تاتونستم طبیعی زایمان کنم طبیعی متنفرم