۴ پاسخ

اصلااااااا انگار ن انگار واکسن زدی.....دخترمن ن گریه ن تب ن بد حال هیچچچچچیش نشد خداروشکر

برا دختر من ب پا زدن اصلااااااا درد نداره خیلی واکسن خوبیه قبل بردن واکسن ی خورده استو بهش بده برو اونجا بهت میگن ک اصلا بعد واکسن ب استو هم نیاز نی خیلی راحته خیال راحت باشه منم اولش استرس داشم ولی زدش انگار ن اگنار ک واکسن خوره بود

به دست میزنن میگن بعد از یک هفته ده روز ممکنه تب کنه بعضیاهم نمیکنن

به بازوی راست بهترین واکسنه فقط همونموقع که میزنن یذره بچه گریه میکنه وتامام 👌