۵ پاسخ

عزیزم هر دو ساعت باید شیر بخوره زیر پاهاشو دست بکش بیدارش کن حتما بهش شیر بده

شبا تا ۴ ساعت شیر نخوره هیچ اشکالی نداره بعد ۴ ساعت بیدارش کن

بزن کف پاش بیدار میشه واسه سن بچه شما ۴ساعت خیلی زیاده باید حداقل تا۴۰روزگی هر ۲ساعت شیر بخوره

حتما حتما بیدارش کن بهش بده خدایی نکرده قندش می‌افته.اگرم سینتو نمیگیره شیرتو بدوش تو یه ظرفی یا با قطره چکون یا با قاشق چایی خوری بده بهش تا بخوره

ای وای قندش میوفته دختر ، بااااید بخوره هر دو ساعت ، کف پاشو قلقلک بده. پنبه نم دار کن بکش دور گوشش ، خلاصه باید بدی هر دو ساعت