۵ پاسخ

اورژانسی این‌نیس
اورژانسی اکثرا دوتا دونه قرص،بعضی وقتام‌یدونس یدونه رو همون موقع میندازی
ولی اگ دو تا باشه مثلا ساعت ۲ شب انداختی ظهرم ۲ بندازی ۱۲ ساعت بعدش تکرار کنی ک‌۹۰٪جلو باردادیو‌میگیره
اینی ک خریدن ال دی هستش ک با اورژانسی فرق داره ،اورژانسی اگ رابطتتون پرخطر باشه زود میندازی
ولی ال دی روز ۵ پریود شروع میکنی ۲۱ تا قرص هر شب میندازی رابطت میتونه مستقیم باشه بعد ۲۱ روز ک تمومشد قرصت ۵ الی ۷ روز طول میکشه پریود میشی

این اورژانسی نیست که اونا دوتان کلا.اینو باید شروع کردی تا اخر شش ماهگی بخوری و اصلا قطع نکنی

چارتا ی جاعه فک کنم

تو گوگل سرچ کنی بهتر نتیجه میگیری

این قرص ال دیه ک باید پریود بشی بعد ک تموم کردی بخوری تا بیست و هشت عدد بعد ک تموم شد دیگ باید صب کنی پریود شی تموم ک شد بسته بعدی شروع کنی
هرشب باید سر ی ساعته دقیقی بخوری قرص