۱۱ پاسخ

الا این شکلی شده خیلی خوب شده سکه بستم

ببین دختر من تا ۲‌
ماه داشت الا ک تو۴/۵ماهه رفته سکه بستم مثل اون خانومی ک گفت سکه بسته بعد با دستمال میبستم البته زیردستمال پارچه میزاشتم

سلام اصلا هیچکار نکن و چیزی نزن واسه پسر من هم به دنیا اومده بود همینجوری بود خودش خوب شد

انشالله خوب میشه بانمک گفت چیکارکنی

این و بخوننن درمورد فتنه بچه منم کمی داره ولی خوب میشه

توبارداری چرا اخه سنگین ورداشتی

خوب میشه برادرزاده منم داشت

البته بعدافتادن بند ناف سکه ببند

ایناروبخون اگه زیاد نیست ک نگران نباش

دختر منم اینجور شد اندازه یه بند انگشت نافش زد بیرون دکتر گفت فتق نافه راه بیفته خوب میشه منم اومدم مامانم گفت قدیما سکه میزاشتن روی ناف خوب میشد منم یه کوچولو پنبه نازک گذاشتم یه سکه کوچیک گذاشتم روش و فشار دادم پایین و چسب زدم روش بیست روز بود خوبه خوب شد فقط حمام به حمام برمیداشتم روشو

نگران نباش خوب میشه
نمیدونم چقدر صحت علمی داشته باشه خودت تحقیق کن شنیدم ی نفر ک بچش فتق داشت گفته بودن روی نافش رو یه سکه بزارن و ببندن ک کمک کنندس