۴ پاسخ

عزیزم اصولا هماتوم با استراحت جذب میشه طبق دستور دکترت عمل کن و استراحت کن انشالله رفع میشه

عزیزم به مرور از بین میره فک کنم

نه عزیزم برین پیش دکترتون اون براتون شیاف بنویسه باشیاف رفع میشع

سلام منم دارم توکل برخدا آن شاءالله ک مشکلی پیش نمیاد. دکتربهت چیگفت؟ شیاف آمپول داد؟! من ک همش امیدم بخداست تا خدا نخواد برگی از رختی نمی افته. هیچ وقت استرس نداشته باش دعاکن وذکر بگو تادلت آروم شه ومثبت فکر کن ک خدا این دنیا همش معجزه ی معجزه کن هماتوم یا همه خوب بشن