۸ پاسخ

دندون فقط سرش گرم میشه البته متفاوته لثه اش ورم نکرده یا سفیدکی چیزی نزده

شاید ویروس رزئولا گرفته
توی گوگل سرچ کن اگه علائم رو داشت همینه

گلم تب دندان زیاد نیست درحد گرم شدن سروگردنه بله برا دندان بی قراری میکنه

سلام عزیزم بدن هر بچه با بچه دیگ متفاوت من پسر خودم 4روز تب داشت اونم تب بالا 38ونیم با هیچیم پایین نمیومد همین ک دندونش نیش زد اصن انگار نه انگار ک تب داشته. میتونی از داروخونه ژل لثه براش بگیری بزنی تا تسکین بده و اگ تب داره هر 6ساعت بهش استامینوفن بده دوبرابر وزنش ک هم آرومش کنه و همم تبش رفع بشه. ایشااله ک زود خوب میشع

اره گلم،میشه.لثشو ببینی متوجه میشی

چند درجه تبش؟

دندون تب نداره گلم فقط سرش داغ میشه

سلام دندون در آوردن تب نمیاره،شاید مریض شده؟تبش چنده؟