۶ پاسخ

من پسرم رو ۴۵ روزگی به روش سنتی پیش دکتر صفایی سمت میدان ۱۳ آبان خیابان پرستار ختنه کردم فقط همون روز اول اذیت شد مرکز کلینیک دور میدون بود اونجا بردم

دکتر بهت گفته دیر انجام بده

من پسرما به روش لیزر ختنه کردم خیلی راضی بودم

سلام عزیزم هرکی یک نظری داره ولی پنچ ماهذخیلی دیرداری میبره برای ختنه ببرچون هرچی بزرگتربشه سخت تربرای بچه حلقه خیلی بهتریک پسرم سنتی بودازبس گریه کردپازدبخیش افتادهنوزکه هنوزاذیته ولی این پسرم حلقه بودخدایش خیلی خوب بودسرسه روزحلقه افتادتواتاق خداروصدهزارمرتبه شکرگریه نکردشب اول ودوم نق نق میکردحلقه بهتره

حلقه بهتره

من سنتی بود پسرم دوماه پیش تقریبا خوب بود اما خیلی گریه کرد تو اتاق جراحی و هول کردش تا چن روز میترسید اما تو ی هفته اوکی شدش همه چی