۱۳ پاسخ

سلام عزیزم انشالله به سلامتی و خوشی
واسه منم دعا کن خیلی نیاز دارم به دعات مشکلی دارم که تا حل نشده از غصه نجات پیدا نمیکنم
منم برات دعا میکنم به سلامتی فارغ شی⁦❤️⁩

انشالله عزیزم تن خودت و نی نی خوشگلت سالم باشه التماس دعای فراوون

انشاالله ني ني گلت رو ب خوبي و خوشي بغل بگيري و فارق بشي🥰
براي ماهم دعاكن منم هفته اخرم 🙂

امیدبخدا که هردوتون سالم وصحیح از اتاق عمل بیرون میاین..منم صب زایمانمه برا منم دعا کنین..

سلام عزیزم،انشاالله که به سلامتی زایمان کنی و صحیح وسلامت نوزادتو ‌بغل بگیری،خیلی لحظه شیرینیه،خیلی خیلی التماس دعا دارم،

انشالله ب سلامتی فارغ میشی عزیزم و نی نی خوشگلت سلامت ب دنیا میاد

بسلامتی عزیزم،انشاالله که هر دو صحیح و سالم از اتاق عمل میاید بیرون،خیلی حس قشنگیه،نگران نباش

بسلامتی عزیزم.دولتی هستی یا خصوصی؟؟

به سلامتي عزيزم
قدمش خير باشه
منم ٨ دي سزارين ميشم

سلام انشالله زایمان راحتی داشته باشی

ان شالله بسلامتی فارق بشی عزیزم

ای جان دلم مبارکه عزیزم بسلامتی انشاالله بری و بیای قدمش خیر باشه برات منم ۴۲ روز مونده تا زایمانم چیشد ک سزارین شدی؟

مرسی عزیزم 😘 انشالله به سلامتی نی نی نازتو میبینی 🤗🤗🤗