۴ پاسخ

سلام احتمالا داره سرما میخوره

سلام اگه سبزه به خاطر اینکه سردی کرده واینکه خلط داره یا شله طبیعیه واسه دختر منم میشه نگران نباش فقط اینکه چیزای گرم بخور بچه شیرت و میخوره گرم بیفته گرم نگه دار بچه رو

دل و پهلوشو با روغن زیتون چرب کن و با دستمال گرم کن و دور شکم و پهلوش ببند ببین بهتر میشه
اگه نشد واسه شیر خشک هست چون منم اینحوریه

سلام عزیزم منم شیر خشک ب پسرم میدم و الان دو هفته هست مدفوعش سبزه بعضیا میگن چون پهلوش سرد شده و با دستمال گرم ببند تا خوب بشه ولی مادربزرگ من میگه طبیعی هست چون شیر خشک میدی و تا دوماه طول میکشه که خوب بشه