۵ پاسخ

خب درسته دیگه. فردا میشه سی د دو هفته و یک روز.

سونو زده 32 هفته رو کامل کردی ولی اگه طبق حساب خودت که بر اساس اولین روز از آخرین قائدگیه بچت ی هفته تپل تره مث بچه من. منم هفته 31م رفتم سونو زد 32 هفته

سلام عزیزم سونو گرافی تو ماههای آخر خیلی دقیق نیست خودت و درگیرش نکن. همون روشی که همیشه حساب میکردی درسته

عزیزم.سونو گرافی براساس معیار های خودش مثل رشد جنین.وزن جنین هفته اتو مشخص میکنن.ولی چیزی که شما مد نظر باید بگیری اولین روز پریودی ات تا الان میشه هفته ات

سونو گرافی رو...چون همه برنامه های زایمانت بر اساس همون
و حساب اونا از نظر پزشکی با حساب ما از پریودی فرق داره