۸ پاسخ

سلام منم مثل شماهستم ولی دکترگفت جفتت جوون خودش به مرورمیادبالاجای نگرانی نیست کارتودرحدمعمول انجام بده به من که اینجوری گفتن

نباید نزدیکی جنسی کنی باشوهرت زیاد بلنددنشو استراحت کن

استراحت. اصلا کار نکن. اصلا نایست. اصلا خم نشو. فقط استراحت

عزیزم فقط استراحت کن. توالت فرنگی استفاده کن و زیاد از پله بالا و پایین نرو نگران نباش تو هفته های بعدی جفت خودشو بالا می‌کشه

عزیزم باید مواظب باشی کارای سنگین نکنی.استراحت داشته باشی.ممکنه تا آخر بارداری بره بالا

باید استراحت کنی وفقط بخوابی و یکی کاراتو بکنه زیاد راه نری تا خوب بشی

استراحت مطلق
بلند کردن چیز سنگین ممنوع
فعالیت زیاد ممنوع
پله بالا پایین رفتن ممنوع
روزی ده دقیقه پاهاتو بگیر بالا
ان شاء الله درست میشه

فقط استراحت عزیزم زیاد نایست راه نرو چیز سنگین بلند نکن .