۵ پاسخ

عزیزم زنگ بزن به دفتر مرجع تقلید ت یا از گوگل شماره " پاسخ به سوالات شرعی" رو بگیر و سوالت رو ازشون بپرس.

نوزاد غسل نداره.ولی مادر یه غسل ساده داره نیت غسل نفاس کن و عادی غسل کن

عزیزم روز دهم قبل از غروب افتاب میری حموم با کاسه های قدیمی چهل تاس که توش کلید و پنجه دست داره...کاسه رو اول روی سرت نگه میداری و اداب غسل رو میگی بعد روی شونه راست...بعد شونه چپ...۳بار تکرار میکنی...بعد دفعه اخر که کاسه روی سرت همس و اداب غسل رو گفتی یه ظرف کوچولو کنار سرت یکی نگه میداره جوری که یه دسته کوچولو از موهات داخل ظرف باشه و اداب رو میگی و ظرف و با یه مقدار اب نگه میداری برای نوزاد...اداب غسل هم اینه.....غسل میکنم غسل روز دهم غسل قلیله....غسل کثیره...غسل متوسیره...غسل استخازه...غسل نفاس...حیض...جنوب و جنابت سرو گردن واجب قربتن الله......وقتی بچه رو شستی اون ابی که گفتم بعد از شستن میریزی سر بچه و میگی غسل روز دهم انجام میدم واجب قربتن الله...روزچهل هم همینه❤❤❤

نوزاد که غسل نداره،هر چی شنیدی چرته...
فقط ببرش حموم .
اما خودت غسل نفاص داری و اگه خونریزیت زیاده غسل استحاضه کثیره ،اگه کمه غسل استحاضه غلیله کن.

سلام سوال منم هست