۸ پاسخ

من قطره كوليف ميدم خيلي خوبه و

سلام قطره colik aid و شربت اهورا نی نی خوبه البته اگه دخترت بالای یک ماه داره میتونه استفاده کنه

عزیزم پدی لاکت اکه حتی پنج دقیقه بمونه بیرون فاسد میشه اینو دکتر دخترم گفت پس سعی کن سریع پس از استفاده بزاری یخچال
جهت دیر به دیر مدفوع نوزاد تا یکماهگی پدی لاکت میدن ماهش بره بالاتر قطرشو عوض میکنن
از طرفی هم نگران نباش یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه داره گوشت میسازه البته جدی نگیر برای شوخی گفتم حتما با دکترش مشورت کن

کامی کالم و سِگا گریپ برا دختر من خوب بوده

ایزی کول یا کولیکز .پدیلاکت واس دل درد زور زیاد نزدن بچه خوبه دسشویی دیر به دیر کنه رشد میکنه

گرایپ میکسچر واسه دختر من عالی بود

من پدی لاکت و همراه با کولیک اید میدم راضیم

بی بی کر برای پسرم خوب بود