۵ پاسخ

چون برای کارها دست تنهایی اینجوریه سعی کن موزیک بزاری و فیلم ببینی و با عشق کارهاتو انجام بدی

منم همین طوریم عزیزم ...
شوهرتون تا کی سرکارن حتما یه تایمی بچه رو بسپر بهشون و بخواب ...
مشاوره ی آنلاین هم مبتونی بگیری
اگر دور و بر خونتون پارک یا فضای باز هست پیاده روی کنید .

واقعا منم دست تنهام😤همه چی برام تکراری شده

این یه حس گذراست عزیزم البته این کرونا حال ماهارو خیلی تحت تاثیر قرارداده واقعا الان میفهمم چقدر رفت و آمد و معاشرت یا دیگران خوبه و لازمه

بعد از زایمان، طبیعی هستش این حالت عزیزم میدونم با بچه وقت نمیشه .ولی سرت رو با موسیقی وورزش گرم کن تا افسردگی نتونه بهت غلبه کنه .