۷ پاسخ

بله من استفاده کردم ی قوطی کاکائویی،، با شیر ولرم قاطی میکردم صبحا میخوردم،،، خوب بود ولی دیگه نخوردم دکترم گفت اگه اشتها نداري بخور که اشتهام عادی هست وزن بچم تو 37 هفته 2900 یود گفنم وزنش میره بالا نخوردم

از کی باید شروع کرد ب خوردنش

من دوست داشتم بخورم دکترم گفت چاق میشی نخور😏

منم تازه شروع کردم، ولی دچار اسهال و استفراغ شدم که احتمال میدم نسبت بهش حساس شده معدم

سلام اره خوبه بخور منم سه روزه دارم استفاده میکنم این پودر

من دوهفته هست دارم میخورم دوشنبه میرم سنو ان شاالله که و زنش خوب شده باشع

برا چی هست ازچند هفتگی می خورید