۹ پاسخ

حساسیت داره . اگه شیر خشکی هست اپتامیل بده در غیر این صورت رژیم حذفی

حساسیت داره ببرش دکتر پسر من لبنیات گوشت گاو حساسیت داره هم به گرمیجات

حساسیت ب پروتئین گاوی و برخی مغذی جات مثل بادوم زمینی مدفوع روخونی می‌کنه نخوری درس میشه اسهالش بند بیاد یبس میشه کلا مدفوعشون شله اسهال نیس

حالت کشدار و خون الرژی ب پروتیینه

عزیزم ب پروتیین گاوی حساسیت داره ببر دکتر حتما تا دارو بده. خودتم لبنیات نخور

سلام عزیزم دختر منم همینطور شد بردم دکتر گفت اگه هر روز نباشه اشکال ندارع مویرگ های مقعدش پاره شده با وازلین گوش پاکن بکن مقعدش چرب کن خوب میشه

حساسیت به پروتئین گاوی. رژیم غذایی مخصوص داره. اگه واقعا اسهال باشه باید با دکتر مشورت کنین. اسهال تا جایی که من میدونم به دفع بالای ۷ ۸ بار یا دفع خیلی آبکی میگن

نبات بده....حساسیتی شده خون قاطیه

عزیزم ب پروتئین گاوی حساسیت داره