سلام صورت دخترم لپاش ریز جوش زده از چیه؟

۶ پاسخ

دختر منم همیطور شده دکتر گفت آکنه نوزادی هست خودشون رفع میشن

واسه گرمی و بوس هست
یا حساسیت داری به لبنیات

صورت دختر منم همینجور شد پماد اوسرین زدم عااااالی بود خوب شد و خودت یکم کمتر گرمی بخور

اگه سفید باشع از چاقی اگه قزمز باشه یا از گرمی یا حساسیت

دخترمنم اینجوری بودبردمش دکتر گفت خودت گرمی می خوری از اونه گفت ی هفته نخور صورتشم بوس نکن اگه خوب نشد بیا بهت پماد بدم ک توی هفته خوب شد

چندتا دلیل میتونه داشته باشه
بوسیدن به ویژه پدر که صورتشون نرم نیست.
گرمی که اگر شما عرق کاسنی بخورین برای گل دخترت هم خوبه
من روغن زیتون به بدن پسرم که میزم جوش های ریز می زد .البته صورتشو دقیقا دیدم هربار و هر طرفشو که میبوسیم اینطوری میشه 😊
پاشو ببوسین 😁