۱۲ پاسخ

نم پس میده

اره خوبه ولی باید تند تند عوض کنی چون جیش زیاد کنه پنیه هاش از هم جدا میشه برا روز خوبه ولی شب نه

من سایز 4 استفاده کردم جالب نبود براشب پس میده. ببم بهترش بود

من ازوقتی دخترم بدنیااومده مدام بی بی کینگ استفاده میکنم عالیه

از همه نوع پوشک ارزونتره
۳۴تایی شو ۶۱هزار
ولی مای بی بی ۳۴تایی۱۱۰هزار

سلام گلم من بعد گرانی مولفیکس از بی بی کینگ استفاده میکنم خوبه بد نیست

اره عزیزم من استفاده میکنم خیلی راضی ام

منم تعریفشو شنیدم میگن در رده مای بی بی

من از تولدپسرم استفاده میکنم عالی و به صرفه مخصوصا کش بالاش خیلی خوبه ولی باید روی ناف بسته شه یعنی وختی پوشکش میکنی ناف نباید معلوم باشه

آره عزیزم من تازه تستش کردم خوبه فعلا چیز بدی ازش ندیدم

اگه بهش حساسیت پیدا نکنه خوبه، یخرده جنسش ضعیفه

سلام خوبه ولی باید ترکیبی بزنی تا حساسیت نده