۶ پاسخ

خودت برا نفخ شیرت دارو گیاهی بخور . این دارو دکتریا اصن تاثیر نداره🙄

اصلا خواب نداره دخترم از بس زور میزنه و شکمش نفخ داره

سلام بهتره تحمل کنید تا چهل روزگی بچه خیلی بهتر میشه .دارو رو بیخیال شین

هیچی عزیزم باید صبر کنی تا دورش بگذره
چیزای نفاخ نخور بعدش اگه خوردی یکم عرق نعنا بخور
تو نت بزن واسه کولیک مطلب زیاده

سلام دخر منم اینطور بود باید رعایت غذايي کنید اگه شیر مادر میدید و اینکه دختر منم با این شربت خوب نشد بعداز کلی دکتر بردن دارو عوض کردن فقط یه شربت گیاهی متفاوتی دادن که خوب شد و یه کوچولو اندازه سه قطره عرق نعناع با یک قاشق چایخوری آب جوشیده ولرم به دخترم دادم کلا خوب شد و راحت خوابید کلا تا دوماهی به بعد خوب شد....

از کجا بدونیم کولیک داره .؟