۶ پاسخ

بچه من یک ماهست خواب شبش کامله یعنی هر دوساعت پامیشه شیر خشک میخوره میخوابه ولی وقتایی که درد داشته باشه یا کم بهش شیر بدم مثل دخترت تند تند بیدار میشه

عزیزم دخترت مطمئنی سیرمیشه

دختر منم یک ماه و یازده روزشه به شدت کم خوابه کل شب هم بیداره خوابش هم خیلی کوتاهه زود به زود بیدار میشه با اینکه چشماش پر از خوابه نمیخوابه

پسر یک ماه و ۱۳ روزه منم همینه ....
خوابش در حد حداکثر یک ساعت ...کلافه شدم.
علاوه بر داروها...
بهش نبات داغ میدم دو روزه خیلی بهتر شده.
میخوام ترنجبین هم بدم میگن عالیه

دختر من ساعت دو شب میخوابه تا پنج پنج و نیم خوابه البته با شیرخشک بعدش که شیرمو میدم هر یه ساعت و نیم اینجورا بیدار میشه یکم شیرمو میخوره میخوابه

خب یه ساعت به ساعت بیدار میشه شیرت سیرش نمیکنه بیدار شد بهش شیر بده دوباره بخابه