۵ پاسخ

عزیزم پسرمن شیر منو میخوره و الان نزدیک شش ماهشه و من بجز خونریزی بعد از زایمان هنوز پریود نشدم.اینا طبیعیه نگرانی نداره.

عزیزم اگر شیر خودتونا میدید شاید تا پایان شیردهی پریود نشید این همه استرس به خودتون ندید.

عزیزم یه روش جلوگیری مطمئن انتخاب کن.قرص اورژانسی اصلا خوب نیست و نامنظم میکنه

ن بابا پریودی بعد زایمان یک ماه میاد یک ماه نمیاد برامن که مهر اومد بعد ابان نیومد بعد آذر اومد..
بدن ریخته بهم هورمون هاش .. قرص اورژانسی زیاد مصرف نکن عوارضش خوب نیس

اگه شیر خودتو میدی احتمال زیاد ب شیرت میره و پریود نمیشی من الان ۵ ماه پریود نمیشم