۶ پاسخ

یه جیز شیرین بخور مثل کمپوت آناناس با آبمیوه هلو ده دقیقه صبر کن اگه باز تکون نخورد سریع برو بیمارستان

اگه استرس داری برو بهداشت یا مطب صدای قلب ش گوش کن آروم میشی خودت ک آروم بشی اونم تکون میخوره

شاید خوابه🙃
یه اب قند غلیظ بخور ، چند تا سرفه کن ، شکمتو ناز کن با نوک انگشتت چند تا ضربه اروم بزن بازی کن باهاش

شیرینیجات بخور و اینکه نفس عمیق بکش و آرام باش انشالله درست میشه

چیز شیرین خوردی؟؟

سلام اره استرس ک داشته باشی خیلی تاثیر داره یه چیز شیرین با مایعات بخور دراز بکش ب پهلوی چپ