۶ پاسخ

تا ۷ روز طبیعیه نکران نباش ولی میتونی یکم روغن زیتون بزنی به سر گوش پاک کن و ببری داخل مقعدش شکمش و ماساژ بده درست میشه

من دخترم یه ماهه بود شکمش کار نکرد تو طول روز دوبار آب قند دادم تا عصر شکمش کار کرد

تا ۶روز دکتر میگه عادیه ولی اگه دیدی اذیت میشه و گریه میکنه شیاف گلیسیرین بزار براش

اره اب قند خالی منم پسرم ۳ روز کار نکرد دیروز دادم سریع کار کرد

مامان عزیز نگران نباش از ۷ تا ۱۴ روز کار نکردن هم طبیعی هستش
برای اینکه راحت تر دلش کار کنه با روغن بچه یا روغن زیتون شکمش رو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده

آب قند چقد بدم فقط آب قند خالی