۷ پاسخ

چه بخوری چه نخوری بچه کلا اذیت میشه با دل درد.باید عادت کنه معدش.مثل من نباش 40 روز از ترس اینکه دل درد نگیره هیچی نمیخوردم جز مرغ آب پز 😑😑

سلام فزیزم به نظر من بخور چون من میخوردن سدناهم چیزیش نمیشد نفخ لوبیاروبگیربعدیکم عرق نعنابخور

عزیزم بعداز اینکه غذاتو خوردی عرق نعنا یا دمنوش نعنا بخور یا اینکه قطره شیرافزاهم میتونی استفاده کنی ک نفخ شیرتو بگیره

نفخ لوبیا رو بگیرید و بعدش عرق نعنا بخورید، نوش جان

بخور عزیزم بعد عرق نعنا بخور

میشه عزیزم لوبیاهاشونخور
بعدشم حتما عرق نعنابخور
دم کرده یا پودر رازیانه هم بتونی بخوری خیلی خوبه

۲روز کامل لوبیا رو خیس کن و مدام آبشو عوض کن باید معدشو عادت بدی دیگه واسه خودتم خوبه