۵ پاسخ

سلام برا پسر من اسهال میشه

سلام عزیزم من نان میدادم ،بخاطر کولیک که پسرم رو بردم دکتر چون شکمش خوب کار نمیکرد گفت گیکوز بده تا کار کنه از وزن دهیش خبر ندارم ولی میگن اپتامیل خوبه چون مثل شیر مادره البته من نان میدادم و راضی بودم

منم پسرم رو گیگوز میدم وزن دهیش عالیه و همچنین زودهضم وسبکتره و اصلن بچم اذیت نمیشه.. شکمش هم روزی یبار کار میکنه ولی آبکی هست. دکترش گف اشکال نداره

سلام عزیزم
من میدم شیرخشکش خوبه
نه هیچ اتفاقی نیوفتاده برای پسرم وزن گیریشم عالیه

سلام من میدم و کاملا راضیم. هم سبکه شیرش هم خوبه وزن داده و هم مشکل دفعی ایجاد نکرده. ولی بچه ها با هم فرق میکنن باید خودتون امتحان کنین ببینین چجوریه