۵ پاسخ

عزیزم چند سیسی میدی بهش؟ دکتر بمن گفت از دو سیسی شروع کنم تا ده سیسی
من الان ب روزی ۶سیسی رسیدم ک صبحا با یکم آبجوش رقیق میکنم و میدم بهش تا شب دلش کار میکنه ولی از کم شروع کن نیم سیسی نیم سیسی زیاد کن
اگر هم دیدی اذیته دلش کار نکرده یدونه شیاف گلیسیرینو از وسط نصف کن و یکم چربش کن بزار داخل مقعدش
البته دکتر بمن گفت تا چهارده روز جا داره و اگه بچه بی قراری کرد شیاف بزار براش و پاهاشو بگیر ک شیافو نده بیرون
شکمشو روزی سه بار با روغن زیتون در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده و خودتم شبا ۷تا انجیر بریز داخل آبجوش صبحا ناشتا بخور تا شکمش روون بشه داخل غذاتم روغن زیتون استفاده کن

اتفاقا من سه روز پیش بردم پسرمو دکتر لاکتولوز داد همون روزی ک بهش دادم جواب داد. هربار ک بهش میدم همون روز پی پی میکنه. شیاف هم داد ولی گفت الویت با شربته اگه جواب نداد شیاف بزار

فلوس بده من هروقت فلوس میدم شکم بچم حسابی کار میکنه

مرسانام اینجوری بود من ی مدت شروع کردم توی روز دو بار بهش آب جوش نبات میدم خیلی بهتر شده ، اولا سه چهار روزی یبار بود ، الان شده ی روز در میون

گوش پاک کن روغن زیتون بزن بهش بکن تو بشتش بچرخونش تا تحریک شه. زود شکمش رون میشع