۶ پاسخ

احتمالا یه پماد بدن. خیلیم راحته . من گوش دخترمو روز مرخص از بیمارستان همونجا سوراخ کردن

عزیزم خیلی نباش،مبارک اش باشه کار خاصی لازم نیست آسون تر از چیزی که فکر میکنی،فقط بعدش دکتر الکل یا پماد می‌ده میزنی و گوشواره رو تو گوش حرکت میدی که جا باز کنه

اونجا پماد میدن قبلش بزنی من دخترم ۲ ماهش بود سوراخ کردم

منم هنوزسوراخ نکردم اگه فهمیدی به منم بگوممنون

درمورد سوراخ کردن گوش خیلی مقاله هست که منع کرده این کارو تا سن ۸سالگی!
میگن اسیب میزنه به بچه و حس‌میکنه مادرو پدر میخوان بهش لطمه بزنن
اما اگر تصمیمتون قطعیه مثل‌ واکسنش باید قبلش بهش استامینوفن بدین من شنیدم
و میتونین سوال کنین از‌پزشکش اگر مشکلی نداشت پماد سر کننده هم بزنین کمتر دردش بگیره
چون سر کننده های تزریقی دردشون از سوراخ کردن گوش بیشتره

کاش میذاشتین بزرگ بشه خودش تصمیم بگیره،طفلی هم اذیت میشه هم باید خیلی مواظب باشین اگه گوششو بکشه زخمش خوب نمیشه یا عفونت می کنه