۴ پاسخ

آب زیاد بخور خیلی خیلی خیلی
جدی میگم من الان مدتیه آب کم خوردم پوستم خشک شده موهام مثل پشم گوسفند شده
آب بدنم تموم شده

تا میتونی مایعات استفاده کن هندونه هم عالیه

اگر آب و مایعات فراوون بخوری هیچ مشکلی پیش نمیاد و جایگزین میشه من دیشبم به یکی از دوستان گفتم عروس ما بخاطر اشتباه پزشکی کیسه آبش سوراخ ریزی شد و تو 6 ماه براش ختم بارداری زدن ولی چون سخت باردار میشد زیر بار سقط نمیرفت، یه دکتر بهش گفت خیله خب پس اگر مایعات زیاد بخوری میتونی نگهش داری اونم از 6 ماه خوابید و مایعات خورد بچه اش رو 39 هفته طبیعی سالم و سلامت به دنیا آورد

سلام خانمی ‌نگفت علتشو؟ منم همینطورم خیلی نگرانم 😢